سرو غذا و چگونگی پذیرایی از مهمانان نکته ی مهمی است که باید هنگام انتخاب سال عروسی یا باغ تالار به آن توجه کرد.
اینکه پذیرایی مهمانان شما در فضایی مناسب و بر طبق شئونات شما صورت گیرد گزینه ای است که باید هنگام انتخاب باغ تالار مورد توجه قرار گیرد.
در بیشتر تالار های پذیرایی و هتل ها پذیرایی به یک سبک انجام می گیرد.
در ابتدا که مهمانان وارد مجلس می شوند با انواع نوشیدنی از آنها پذیرایی می کنند.سپس شیرینی,میوه و در آخر شام عروسی به صورت دیس پرس یا سلف سرویس سرو می شود.
در پذیرایی به صورت سلف سرویس معمولا میزهای شام دو مرتبه شارژ می شوند.
نکته ی دیگری که هنگام باغ تالار باید به آن توجه کنید در نظر گرفتن تعداد مهمانانتان است.
در صورتیکه تعداد مهمانانتان زیاد است تالاری را انتخاب کنید که فضایی بزرگ و دارای سقفی بلند باشد ولی در صورتی که مهمانانتان تعداد زیادی ندارند می توانید از تالارهای کوچکتر استفاده کنید.
انتخاب تالار کوچک برای تعداد مهمانان کم باعث می شود تا فضای دوستانه تری ایجاد شود و میهمانانتان در کنار یکدیگر باشند.